查看完整版本: [-- 男人能否容忍女人出轨??? --]

中国·德庆县 | 德庆公社,德庆最早的论坛! -> 情感驿站 -> 男人能否容忍女人出轨??? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

天地人 2005年07月12日 09:57

男人能否容忍女人出轨???

11 2005年07月12日 20:26
换到是我,我相信我好难接受得到

风里的云 2005年07月22日 01:02
女人又能否容忍男人出轨???????????

风里的云 2005年07月22日 01:03
换到是我,我也相信我好难接受得到.

cici 2005年07月23日 20:12
绝对马可以

茗西风 2005年08月04日 07:35
所以话,凡事要掉得转头

小H 2005年09月20日 20:57
有一些事,讲起来容易,做起来又是另一回事.

闪电风暴 2005年09月20日 21:15
以下是引用cici在2005-7-23 12:12:26的发言:
绝对马可以

为什么?出都你唔知啊!

桃冰凌 2005年10月07日 08:09

虽然我系细个咗小小,但系我想发表下意见

我觉得应该睇情况,如果那个人同我三唔识七,佢出轨米出轨咯!关我乜事喔!如果那个人同我有关,系我朋友我都唔会理!!如果系我表姐夫呢,打死佢都有份!!如果系我的男朋友咩,马所谓喔!反正佢点对我,我米点对佢咯,佢摞女仔激我,我就摞个靓仔来激佢,反正我的男性朋友都知道一定系我俾人虾,如果唔系个话我都唔会做埋D茄个傻事!如果啊个系我老公,茄都系马所谓,因为既然会出轨茄就证明已经马有爱存在呖,强求有用咩??分手离婚最有用!

SEVEN锋 2005年10月10日 08:28
拉距去淹猪茏!!!!!!!!!!!!!!!

ekin529818 2006年11月18日 11:25

绝对不行,呵呵```
若她出了的话,只有一个结果...
分硬了```

苦丁茶 2006年11月29日 10:46
我要我那个他完全属于我,如果出轨那他就不属于我了..

lili0042 2006年12月05日 21:15
呵..绝对马接受..我剩是中意2个人..都心里只放对方..开开心心,,块块乐乐到老

苦丁茶 2006年12月08日 10:33
楼上中意两个人?

lili0042 2006年12月10日 23:07
[s:13] [s:13] 我是话男女2个人....

苦丁茶 2006年12月13日 19:23
呵呵,误解播添..

香水有毒 2006年12月19日 16:16
为了平等起见
应该要发一帖女人能否容忍男人出轨

苦丁茶 2006年12月19日 16:56
9494同意楼上..

tuotuoling 2006年12月19日 17:13
顶一下!

天地人 2011年04月03日 11:28
最后要说的:做男人不要让女人有出轨的机会!!!做强悍的成功者,管理后家庭,留意她的同学、初恋对象(如果有),不要故作大方地容忍她经常联系,杜绝一切隐患。

█★戀★█ 2011年06月18日 20:12
人性上是不能容忍,但实际是呢????

天地人 2012年06月08日 11:26
出轨的女人就是泼出去的水,我认为让她走就是了!

王子不是我 2012年10月01日 15:39
个碌问题马有肯定答案噶 。调返转都系一样。最起码正常情况下我接受马到。特殊情况特殊处理。

查看完整版本: [-- 男人能否容忍女人出轨??? --] [-- top --]